Неділя, 19.05.2024, 06:58
Сайт Качана Олексія
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Головна » 2012 » Березень » 3 » Обласний етап XVII Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2012". Номінація "Фізична культура"
14:25
Обласний етап XVII Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2012". Номінація "Фізична культура"

В Донецьку з 26.01 по 28.01.2012 р. було проведено ІІ тур ХVІІ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2012» з номінації «Фізична культура». Конкурс відбувався в ЗОШ № 122 м. Донецька. У конкурсі взяли участь 44 найкращих педагога – новатора з фізичної культури шкіл, гімназій, ліцеїв, училищ Донецької області. Наше місто на змаганнях представляв керівник фізичного виховання Краснолиманського ПТУ Качан О.А. зі своїм досвідом роботи на тему «Використання нетрадиційних форм та методів і інноваційних технологій на уроках фізичної культури».

 Перший день для конкурсантів почався урочистим відкриттям, на якому учні Донецької ЗОШ № 122 привітали їх піснею та музичним супроводженням на фортепіано. Зі вступним словом виступили: Скрипаль Ю.В., директор ЗОШ № 122, Волобуєва Т.Б.,голова журі, проректор з наукової роботи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Мельничук Ю.В., голова оргкомітету, завідувач відділу фізичної культури і спортивно-масової роботи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

 У процесі виконання  контрольної роботі вчителі продемонстрували свої знання з методики викладання фізичної культури, загальної ерудиції та творчі ідеї.

Протягом другого і третього днів учасники змагалися в конкурсі майстер – класу «Я це роблю так». Педагоги показали як на їх погляд можуть вирішуватися сучасні проблеми щодо збереження здоров’я дітей на новітньому уроці фізичної культури. У вирішенні проблеми вони виявили креативність, комунікативність, освіченість, фахову компетентність.

 Усі учасники майстер-класів мали можливість збагатити свою педагогічну майстерність. Особливу зацікавленість викликали релаксаційні методики , фітнес, танцювальні елементи, використання інтеграції фізичної культури з іншими предметами, хортинг.

 Конкурс пройшов у взаємодопомозі та позитивній атмосфері. Кожний учасник взяв для себе родзинки, які були представлені їхніми колегами для подальшої своєї педагогічної діяльності.

За результатами наполегливої боротьби 44 найкращих педагога Донецької області Олексій залишив позаду тридцять конкурсантів і посів 14 місце. Вітаємо Олексія і наше місто зі значним результатом, гідним виступом у конкурсі і отриманням досвіду у заході обласного значення.

                                                                                                             

                                                                                                                  

На знімку: учасники другого дня майстер-класу «Я це роблю так» обласного етапу XVII Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2012".


                                                                                                                                                

Переглядів: 659 | Додав: аlex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz