Неділя, 19.05.2024, 15:29
Сайт Качана Олексія
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Головна » 2017 » Грудень » 31 » Незабаром вийде навчально-методичной посібник
17:13
Незабаром вийде навчально-методичной посібник

У навчально-методичному посібнику розглянуті питання застосуванню широкого спектру новітніх інформаційних та сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій у процесі фізичного виховання з поєднанням рекреативних та психо-регулятивних форм та методів. Приділена увага щодо інноваційних підходів використання у фізкультурно-спортивній діяльності планшетного комп’ютера, пульсометрів, гаджетів, 3-D технологій, динамічно керованих моделей, безконтактних сенсорних систем.

Наведені плани-конспекти уроків щодо практичного впровадження сучасних технологій на уроках із легкої атлетики, волейболу, гімнастики, туризму, баскетболу, хортингу та надання практичних рекомендацій щодо їх упровадження та використання в процесі фізичного виховання.

Матеріал посібника орієнтований на вчителів фізичної культури, тренерів-викладачів, керівників гуртків та секцій із метою підвищення професійної майстерності, фахового зростання та модернізації змісту фізичного виховання з підвищення ефективності його впливу на розвиток організму учнів, оптимізацію їхньої рухової активності й мотивацію щодо здорового способу життя.

300 примірників буде надруковано і запропановано всім закіцавленим в розвитку інновацій у сфері фізичного виховання.

Автор вже приступив до написання другої частини посібника яка розкриє другу половину інновацій і покаже майбутнє. З нами Стів Джобс! 

 

Переглядів: 376 | Додав: аlex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Счетчик

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz