Неділя, 19.05.2024, 07:17
Сайт Качана Олексія
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Головна » 2012 » Березень » 3 » Міському етапі XVII Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінації «фізична культура»
14:30
Міському етапі XVII Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінації «фізична культура»
Днями у нашому місті відбулася дійсно історична подія майже олімпійського масштабу. Один раз на чотири роки всі педагоги країни змагаються на звання найкращого у своїй дисципліні. Не залишилися осторонь і педагоги Краснолиманщини.
Вчителі та викладачі фізичного виховання нашого міста і району прийняли участь у міському етапі XVII Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінації «фізична культура». Спочатку відбулися відбіркові змагання, участь у яких брали учителі фізичної культури загальноосвітніх шкіл міста і району, ліцею, гімназії та ПТУ. Всі учасники мали можливість представити свій досвід роботи і проблемні питання у навчанні, над якими їм доводиться працювати і досліджувати.
У результаті запеклої боротьби до фіналу дісталися троє: вчитель фізичної культури Краснолиманського ліцею Сало В.Г., директор Лозівського НВК Макогон Р.М. та керівник фізичного виховання Качан О.А. У фінальних виступах крім досвіду роботи вони презентували три відкритих уроки баскетболу серед учнів ЗОШ № 2. Кожен з конкурсантів до звичайних елементів уроку вносив інноваційні та нетрадиційні форми і методи з власного досвіду роботи (елементи релаксації, музичний супровід, дихальна гімнастика).
Оцінювати конкурс було доручено організаційному комітету і членам фахового журі. Саме вони визначили переможця змагань. Ним став керівник фізичного виховання Качан О.А. зі своїм досвідом роботи на тему «Нетрадиційні форми та методи проведення занять з фізичної культури». На другому місці вчитель фізичної культури Краснолиманського ліцею Сало В.Г., бронза – у директора Лозівського НВК ( за сумісництвом вчитель фізичної культури) Макогон Р.М.
За правилами конкурсу переможець міського етапу прийматиме участь у наступному – обласному – етапі у місті Донецьк у лютому. На ці змагання зберуться 45 учасників зі всієї області. А переможець представлятиме Донбас на завершальному етапі XVII Всеукраїнського конкурсу у Луганську.
Тому побажаємо нашому переможцю Качану О.А. успіхів і чекаємо на його перемогу.






На фото фіналісти міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» в номінації «фізична культура» (зліва направо): Макогон Р.М., Качан О.А., Сало В.Г.

Під час відкритого уроку в ЗОШ№2
Переглядів: 572 | Додав: аlex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz